ARTE Arcadia 13572

Artikelcode 13572
Bereken een indicatie van het aantal rollen en of meters:
Of vul direct uw aantal rollen in:
€169,00
In winkelmandje
Levertijd: 5 à 6 werkdagen
 • Details
 • Arcadia Behang ARTE is een behang met papegaaien en paradijsvogelbloemen. Papegaaien zijn uiteraard het mooist in hun natuurlijke omgeving, waar hun kleuren perfect tot hun recht komen. Zo ook op dit behang, papegaaien met palmbladeren en paradijsvogelbloemen.

  Het Arcadia behang ARTE is verkrijgbaar in 3 verschillende kleurstellingen. Kom naar onze woonwinkel te Haarlem en kies samen met een van onze interieurstylisten de juiste kleur uit, passend bij uw stijl en interieur.

  Curiositeiten zijn populairder dan ooit. Steeds meer mensen maken van hun interieur een museum vol rariteiten, bijzondere souvenirs en vintage affiches. ARTE liet zich inspireren door exotische snuisterijen, dieren en natuurelementen om zo de ontdekkingsreis in eigen huis voort te zetten. Exotisme werkt vaak bijzonder betoverend. Wilde dieren, tropische bloemen en inheemse culturen intrigeren ons al eeuwen. We willen er alles over weten en ze allerliefst nog in real life ontdekken. Met de collectie Curiosa van Arte hoef je geen kilometers te reizen om op ontdekkingsreis te gaan.


  Collectie: ARTE Curiosa behang collectie
  Design name: Arcadia behang ARTE
  Rolbreedte (cm): 100 cm
  Rollengte: 10 meter
  Patroonherhaling (cm): 90 cm
  Onderhoud: dit behang is met een vochtige doek afneembaar

 • Specs

Onze Instagram @demooistemuren