Archive By Sanderson Design Tulip & Bird Amaranth & Blush - AARC510030

Artikelcode AARC510030
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€160,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroonhoogte (cm) 17.3 cm

Product details

Met zijn prachtige symmetrische patroon, oorspronkelijk ontworpen door C.F.A. Voysey in 1895, is dit opvallende Arts & Crafts behang perfect in zijn eenvoud. Een archiefmotief van gestileerde bloemen onthult verborgen vogels tussen een rijk gekleurde ondergrond.

Naast zijn architectenbureau dat hij in 1882 oprichtte, is Voysey ook bekend om zijn levendige patronen met vogelhartjes en bloemhoofdjes. Hij ontwierp herhalende behang- en textielpatronen voor veel toonaangevende Arts & Crafts fabrikanten en in 1896 publiceerde The Studio Journal of Decorative Art het artikel 'Some Recent Designs by Mr Voysey' waarin een illustratie was opgenomen van dit behang met zijn indrukwekkende grootschalige coördinerende rand. Het toont de symmetrie en vereenvoudiging van natuurlijke vormen die zo kenmerkend zijn voor Voysey.

Collectie : Archive 01
Lengte : 10.05 m
Breedte : 52 cm
Patroon V: 17.3 cm
Materiaal : Papier
Onderhoud : NIET afwasbaar, afnemen met een droge doek
Aanbevolen lijm : Clearpro
Aanbrengen : lees zorgvuldig de aanwijzing op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag.
Lichtechtheid: goed
Brandvertragend
 
Benieuwd naar het behang? Bezoek onze behangwinkel of bestel een staal.