ARTE Arrow 26523

Artikelcode 26523
Bereken een indicatie van het aantal rollen en of meters:
Of vul direct uw aantal rollen in:
€119,00
In winkelmandje
Levertijd: 5 à 6 werkdagen
 • Details
 • Arrow behang ARTE heeft een geometrisch lijnenspel van pijlen dat is opbebouwd uit reliëf. Het behang zorgt op een speelse en stijlvolle manier voor wat meer tribal in huis. De evenwijdige en puntvormig samenlopende lijnen doen meer dan alleen een reliëfeffect creëren: ze scheppen ook een exotische sfeer. Het patroon is beschikbaar als meerkleurige (Arrow) en eenkleurige variant (Symbol).

  ARTE wekt met de Focus collectie muren tot leven. Onmogelijk, denk je? De reliëfpatronen, dynamische geometrische figuren en speelse lichtreflecties maken het mogelijk. De intrigerende muurdecoraties kregen bovendien trompe-l’oeils en illusies mee die recht uit de meetkundeles lijken weggelopen.

  De collectie Focus bevat zeven dessins: vier faux uni’s en drie meerkleurige patronen. De rode draad in de collectie is de reliëfdruk, die elk patroon een dosis spektakel meegeeft. De vlakken met reliëflijnen zijn in verschillende richtingen bedrukt. In combinatie met de lichtinval levert dat een spectaculair en dynamisch geheel op. Elk dessin is uitgevoerd in vliesbehang met een lichtglanzende toplaag van vinyl, een combinatie die het reliëfeffect van de patronen optimaal doet schitteren.
   

  Arrow Behang ARTE is verkrijgbaar in 7 kleuren. Welke variant past het beste bij uw interieur?  Collectie: ARTE Focus behang collectie
  Design name: Arrow behang ARTE
  Rolbreedte (cm)70 cm
  Rollengte: 10 meter
  Patroonherhaling (cm): 30 cm
  Onderhoud: dit behang is met een vochtige doek afneembaar
  Materiaal: Vliesbehang met een lichtglanzende toplaag van vinyl

 • Specs

Onze Instagram @demooistemuren