ARTE Alma 21018

Artikelcode 21018
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€219,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het eigentijdse en luxe behang van Arte bevat bijzondere texturen en dessins en is bovendien van uitstekende kwaliteit.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 100 cm
Patroonhoogte (cm) 5.1 cm

Product details

ARTE Alma Behang heeft de authentieke uitstraling van zacht, luxe leer, compleet met natuurlijke nuances en oneffenheden. De details van handgestikt leer dragen bij aan de realistische uitstraling van dit verfijnde behang.

Het behang is ook verkrijgbaar in een uitvoering met grotere blokken, namelijk de Campo. Klik hier om de gehele collectie te bekijken.

Het Alma behang is verkrijgbaar in 12 verschillende tinten. Kom naar onze meubelzaak in Haarlem en ontdek samen met een van onze interieurstylisten de juiste kleur die past bij jouw smaak en interieur.

Collectie: ARTE Atelier behangcollectie
Ontwerpnaam : ARTE Alma Wallpaper
Rolbreedte : 100 cm
Rollengte: 10 meter
Patroonherhaling (cm): 5,1 cm
Materiaal : vliesbehang - lijm de muur