ARTE Arc 47514

Artikelcode 47514
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€99,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€4,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het eigentijdse en luxe behang van Arte bevat bijzondere texturen en designs, en is daarnaast van uitstekende kwaliteit.

Specificaties

Lengte (m) 1 m
Breedte (cm) 90 cm
Patroonhoogte (cm)

Product details

Arc behang ARTE is een grensverleggend dessin. De verschillende rondingen staan niet synchroon waardoor er een bijzondere look ontstaat. Het is alsof er tientallen puzzelstukjes op een onconventionele manier gerangschikt zijn. Van een afstand heeft het behangpapier iets weg van een modieuze vintageprint met golvende patronen van cirkels.

De ronde vormen zijn voorzien van een glans waardoor er nog meer diepte ontstaat. De combinatie van de vormen, het kleurgebruik en de glans zorgt voor een speels effect op de wand en creëert diepte in je interieur.


Design naam: Arc behang ARTE
Collectie: Revera behangpapier collectie
Rolbreedte: 90 cm 
Rollengte: leverbaar op afsnijding
Patroonherhaling: vrije aanzet, rekening houdende met de hoogte van de rechthoek 16 cm
Materiaal: vliesbehang
Onderhoud: dit behang is met een vochtige doek licht afneembaar