ARTE Montage Vacht 33524

Artikelcode 33524
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€449,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€4,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het eigentijdse en luxe behang van Arte bevat bijzondere texturen en designs, en is daarnaast van uitstekende kwaliteit.

Specificaties

Lengte (m) 1m
Breedte (cm) 100 cm
Patroonhoogte (cm) 11 cm

Product details

ARTE Montage vacht behang is een muurbekleding gemaakt van echt rund leer en gelegd in een prachtig visgraat motief. De haren van de vacht vragen er om aangeraakt te worden! Elk stuk ARTE Montage leder behang is uniek en in een willekeurige volgorde aan elkaar genaaid, waardoor een gevarieerd patchwork ontstaat. Door het ambachtelijke proces en de natuurlijke karakteristieken van het materiaal treden imperfecties, unieke kleurvariaties en onregelmatigheden op. Verschillen tussen stalen en eindproduct kenmerken de natuurlijke schoonheid van het ARTE vacht behang uit de Les Cuirs collectie.
 

Collectie: ARTE Les Cuirs behang collectie
Design name: ARTE Montage behang
Rolbreedte100 centimeter
Rollengte: per strekkende meter, naar wens 
Patroonherhaling (cm): naar wens, rekening houdend met het dessin van 11 cm 
Materiaal: muurbekleding op vlies - muur inlijmen
Onderhoud: dit behang is met een droge doek afneembaar (Tijdens de plaatsing zeer licht afwasbaar (natte lijm afdeppen))