ARTE Pied-de-poule 12080

Artikelcode 12080
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€129,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het eigentijdse en luxe behang van Arte bevat bijzondere texturen en designs, en is daarnaast van uitstekende kwaliteit.

Specificaties

Lengte (m) 8,50 m
Breedte (cm) 70 cm
Patroonhoogte (cm) 4.26 cm

Product details

Het ARTE Flamant Pied-de-poule behang is geïnspireerd op - zoals de naam al doet vermoeden - de klassieke pied-de-poule. Pied-de-poule (ook wel hanenvoet; Engels: houndstooth) is een tweekleurig textielpatroon, gekarakteriseerd door onderbroken steken die het patroon laat bestaan uit een tegelvorm van abstracte vierhoekige vormen. De meest voorkomende kleurvariant is zwart-wit, alhoewel ook weleens andere kleuren worden aangetroffen.

De pied-de-poule werd oorspronkelijk gebruikt in geweven wol uit de Schotse laaglanden, maar wordt tegenwoordig in allerlei verschillende materialen gebruikt, zoals dus behangpapier. 

Dessin Flamant behang Pied-de-poule doet een evergreen herleven. Iedereen herkent dit motief: het geruite patroon komt zowel in de mode- als in de designwereld terug en is een echte klassieker. Het dessin werd niet uitgevoerd in de bekende zwart-witcombinatie, maar met zachte beige- en grijstinten.

Collectie: Arte Flamant Caractère behangcollectie
Design name: ARTE Flamant Pied de poule behang
Rolbreedte (cm)70 cm
Rollengte: 8,5 m
Patroonherhaling (cm): 4,26 cm
Onderhoud: dit behang is met een droge doek afneembaar