ARTE Pulse 47541

Artikelcode 47541
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€39,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€4,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het eigentijdse en luxe behang van Arte bevat bijzondere texturen en designs, en is daarnaast van uitstekende kwaliteit.

Specificaties

Lengte (m) 1 m
Breedte (cm) 90 cm
Patroonhoogte (cm) 64 cm

Product details

Het behang Pulse Arte heeft een surrealistische look door de kronkelende lijnen. Het motief bestaat uit een organisch kubus patroon, dit lijkt zo uit de kleerkast van Twiggy, Jackie Kennedy of Brigitte Bardot te komen. Het dessin met vintage vibes is bovendien afgewerkt met flock, een aaibare laag over het behang wat voor ultrazachte muren zorgt. Het patroon bestaat uit verschillende kleuren blokjes die langzaam verspringen. Dit geeft een dynamisch uiterlijk en zorgt voor een levendig geheel uw interieur.

Het behang is geïnspireerd door texturen en patronen uit de wereld van textiel.
Het patchwork heeft geometrische vormen in verschillende kleuren wat zorgt voor een levendig geheel. Door te spelen met diverse vormen en prints creëert Arte een echte eye-catcher voor aan de wand.

Design naam: Behang Pulse Arte 
Collectie: Revera behangpapier collectie
Rolbreedte: 90 cm 
Rollengte: leverbaar op afsnijding
Patroonherhaling: rechte aanzet 64 cm
Materiaal: Vliesbehang
Onderhoud: dit behang is met een vochtige doek licht afneembaar