Toon 1 - 24 van 37
Meer filters

Arte Walllpaper is altijd op zoek naar inspiratie voor hun collecties en het Amazone-regenwoud herbergt een groot aantal fantastische kleuren en unieke texturen. Denk bijvoorbeeld aan de veren van de ara, de felgekleurde snavel van de toekan of de kwetsbare vleugels van tropische vlinders. Ze waren hier al zes jaar geleden, dit regenwoud was de inspiratie van hun Arte Amazone Wallpaper-collectie. Nu wordt het opgevolgd met de gloednieuwe collectie Arte Amazone 2 Wallcoverings.

De basis voor deze wandbekleding is een geplooide stof. Dankzij de plooien veranderen verschillende lichtomstandigheden het uiterlijk: een effect dat direct is gebaseerd op de iriserende vleugels van de mooiste vlinders en de exotische kleurschakering van papegaaiveren. Deze collectie omvat 2 vlaktes die door de verschillende plooitechnieken elk een eigen, individuele uitstraling hebben. Daarnaast zijn er 3 opvallende, gevlokte patronen zoals Lace and Maze en een reliëfontwerp in de vorm van hun Triade-behang . Dit maakt een totaal van 6 ontwerpen, die elk een beetje potentiële regenwoudmagie in uw interieur brengen.

De behangcollectie Arte Amazone 2 gebruikt de texturen en kleuren die inheems zijn in het Amazone-regenwoud als inspiratie. De iriserende effecten op de vleugels van een vlinder, het prachtige verenkleed van de toekan worden gecombineerd met de beste materialen met technische expertise om een prachtige collectie te produceren