Toon 1 - 24 van 41
Meer filters

Arte Rhapsody behangcollectie heeft delicate fijne ornamenten en patronen op basis van het glanzende koper en elegante rondingen van instrumenten om een prachtige collectie van elegante non-woven wandbekleding met metalen prints te creëren, de collectie is prachtig georkestreerd.

Het heeft gewone wandbekleding en voor de effen gekleurde wandbekleding kunt u kiezen uit twee prints: een fijn geweven stoffenprint genaamd Solo en een grovere stoffenprint genaamd Note. Hun Tempo-behang biedt ritme en regelmaat. Maar met de werkelijke patronen in de collectie kun je kiezen uit een mooi, modern damastmotief Arco-behang met ongewone contrasterende kleuren en glanzende contouren of een grotere afdruk, of hun Opus-behang , dat associaties oproept met de luxe van oosterse tapijten. Ze zijn allemaal erg harmonieus. De grote finale in deze collectie is Rondo. Een muzikale climax met uitstraling en glans. De basis is sober en vrij donker, maar is bedekt met druppeltjes vloeibaar goud of zilver. Althans, dat is hoe het eruit ziet. De indrukwekkende tekening is samengesteld uit talrijke grillige, ronde vlekken van vloeibare metaalglans.

De sublieme combinatie van kleur en glans in deze collectie zorgt voor een bijzonder resultaat op de muur. De kleurakkoorden variëren van natuurlijke kleuren tot frisse tinten. Voor elke muurbedekking met een patroon worden verschillende stevige varianten voorgesteld. Het is perfect mogelijk om voor elk project een uniek arrangement te kiezen.