Kek Amsterdam Behang

Van geschilderde bloemen uit de Gouden Eeuw tot wandvullende tekeningen uit bekende Nederlandse kinderboeken: KEK Amsterdam behang is geschikt voor elk interieur.

Toon 1 - 24 van 101
Meer filters

logo kek amsterdam behang wallpaper

Wanddecoratie van KEK Amsterdam

Nederlands familiebedrijf KEK Amsterdam is in 2010 opgericht door Evert, Bas en Barbara Kok. Wat begon als een droom om samen een creatief bedrijf op te zetten, is uitgegroeid tot een gerenommeerd merk in wanddecoratie. Van geschilderde bloemen uit de Gouden Eeuw tot wandvullende tekeningen uit bekende Nederlandse kinderboeken: de behangcollecties van KEK Amsterdam zijn geschikt voor elk interieur.

KEK behang kinderkamer

KEK Amsterdam staat bekend om de uitgebreide collectie kinderkamer behang. Bekende illustraties van onder andere Fiep Westendorp en Nijntje en de meest prachtige prentenboeken heeft KEK Amsterdam omgetoverd tot behang. De collecties bevatten kinderbehang voor diverse leeftijden. Zo is het behang van Pluk van de Petteflet of Nijntje leuk voor een babykamer. De behangprints met dieren, snoepgoed, auto's en robots kan erg leuk zijn voor kinderkamers. Het behang van KEK Amsterdam maakt van iedere kinderkamer wat unieks.

Shop KEK Amsterdam behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door het vrolijke behang van Kek Amsterdam. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.