Velours behang

Met fluweel behang creëer je een luxe, rijke en chique uitstraling. Een velours stof op de muur vraagt om aangeraakt te worden.

Toon 1 - 24 van 47
Meer filters

Velours behang, luxe en chique

Op zoek naar een uniek behang dat echt een luxe en hotel chique gevoel geeft? Ga dan voor behang van velours. Velvet en fluweel is soepel en daarom ook vaak gebruikt in mode, maar zie je ook steeds vaker terug in de behangwereld. De zachte stof is isolerend en geluiddempend.

Onze velvet behang collectie

Velvet behang is in vele patronen en stijlen verkrijgbaar, zowel effen als met een motief. Op zoek naar een effen velours behang? Kijk dan eens naar de Johara van Casamance, verkrijgbaar in vele kleuren en varianten. Wil je juist een relief in je behang, dan is het ARTE Tinneroy behang misschien een optie. Het fijne ribfluweel geeft een exclusieve en warme uitstraling aan je interieur met een zacht toplaagje. Velours behang is zelfs verkrijgbaar met grafische 3D patronen, zoals bijvoorbeeld ARTE Tetra of ARTE Vector. Bij deze collecties is er gekozen voor soft-touch-fluweel. Dankzij de structuur krijgt de muur extra diepte.

Shop velours behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door ons assortiment aan prachtig fluweel stof behang. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.