Betonlook behang

Beton behang geeft een stoere en robuuste look en past perfect bij een industrieel interieur.

Toon 1 - 24 van 50
More filters

Industrieel beton behang

Op zoek naar een behang wat past bij een industrieel interieur en je huis dat echte loft-gevoel geeft? Ga dan voor betonlook behang! Beton behang oogt stoer en robuust maar tegelijkertijd ook hartstikke modern. En nu is er dit fantastische behang waarmee je gemakkelijk en op een zeer betaalbare manier een ruimte kunt transformeren, of het nu een muur of een plafond is. 

Piet Boon Concrete Wallpaper

Piet Boon is een ontwerper die diverse betonlook behangen in zijn collectie heeft onder de naam Concrete Wallpaper. De robuuste maar elegante klassieke Piet Boon-stijl combineert natuurlijke materialen met ingetogen kleurenpaletten voor een ongeëvenaarde look die in alle opzichten authentiek is. Het Concrete Wallpaper bevat geen herhaling. Dit betekent dat er geen stuk beton hetzelfde is in het behang. Het betonbehang is verkrijgbaar in diverse varianten en kleuren.

Shop betonlook behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door onze collectie beton behang. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.