Goud Behang

Ga voor goud! Geef je interieur een stijlvolle en luxe uitstraling met prachtig goud behang.

Toon 1 - 24 van 209
Meer filters

Goud behang, luxe en stijlvol

Wilt u echt iets unieks en opvallends maken van uw muur? Dan is goud behang zeker een goed idee. Goudkleurig behang straat luxe uit en is tegelijkertijd erg stijlvol. Goud behang is er in verschillende soorten en maten, met diverse prints en van verschillende materialen. Daarnaast kunt u kiezen voor een vleugje goud in uw behang, als behang dat volledig goud is. 

Exclusieve merken zoals Arte en Elitis

Luxe en goudkleurig behang wordt door diverse exclusieve merken aangeboden. Een van de merken die een ruim aanbod aan goud behang beschikt, is Arte. Het tropische en gouden Arte Musa behang is erg populair. Dit behang bevat een prachtig dessin van tropsiche bladeren van de bananenbloom. Op zoek naar een geometrisch goud patroon? Kijk dan eens naar Arte Facet of Arte Scale. Het Facet behang is voorzien van een verrassend patroon met onregelmatige veelhoeken. Een illusie van reliëf dat zich perfect in elk interieur laat integreren.

Ook het Franse behangmerk Elitis beschikt over bijzonder goud behang. Bijvoorbeeld de Elitis Perles, een luxe en gedetailleerd behang met patronen gecreëerd uit kraaltjes. De kleine pareltjes zijn afkomstig van de Masai stam en maken van uw muur echt iets bijzonders. Een ander behang van Elitis dat net zo'n rijke structuur bevat, is de Formentera collectie. Dit behang is geïnspireerd op het kleinste eiland van de Balearen en heeft een bijzondere structuur van riet en stro.

Shop goudkleurig behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door ons uitgebreide aanbod aan goud behang. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem, waar we u graag adviseren over de juiste behangkeuze voor uw interieur. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.