Krokodillen Behang

Breng je huis in exotische sferen met prachtig krokodillen behang

Toon 1 - 24 van 41
More filters

Krokodillen Behang op de muur

Luxe krokodillenleer op de muur in de slaapkamer? Of voor de woonkamer op zoek naar unieke wandbekleding die flink stoer mag zijn? Dan is behang met krokodillen structuur een geweldige keuze. Het is behang dat niet zal misstaan in luxe hotelkamers, maar doet ook denken aan vervlogen tijden van safari’s en de inrichting van antieke kabinetten in musea en bibliotheken. Krokodillen behang geeft zowel een stoere maar ook luxe en stijlvolle uitstraling.

Élitis Big Croco Behang

Wij verkopen behang met krokodillenprint van het luxe Franse merk Élitis. Dit exclusieve behang heeft de complete look van krokodillenhuid en heeft ook nog de bijpassende voelbare structuur waardoor het nauwelijks van echt leer is te onderscheiden. De eerste krokodillen collectie van Élitis is Big Croco, welke is te leveren in 17 eigentijdse kleuren. 

Élitis Big Croco Galuchat en Legend

Na de Elitis Big Croco volgden de series Anguille Big Croco Galuchat en Anguille Big Croco Legend. Het Galuchat behang is bezaaid met een parelachtige, afgeschuurde structuur, net als dat van roggenleer. Het heeft een andere uitstraling, maar is net als de Big Crocovoorzien van een prachtig 3D-effect. Ook op vissen gebaseerd is het Anguille behang dat geïnspireerd is op de zilveren en naar brons verkleurende huiden van palingen. Deze behangseries staan dan ook garant voor bijzondere visuele effecten op de muur.

Shop krokodillen behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door het prachtige behang met krokodillen structuur. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.