Kurk behang

Of je nu van stoer en industrieel houdt, fan bent van strak en minimalistisch of klassiek, kurkbehang past in vrijwel ieder interieur.

Toon 1 - 24 van 59
More filters

Kurk als ideale wandbekleding

Modern kurkbehang past in vrijwel ieder interieur en is een echte sfeermaker. Kurk kan ook best tegen een stootje, en daardoor is het prima te gebruiken in een ruimte met veel doorloop, zoals de hal of kinderkamer. Daarnaast is kurk geluiddempend. Dus wil je in een ruimte de akoestiek temperen, in bijvoorbeeld een kantoor, sla je met kurkbehang twee vliegen in een klap.  

Kurkbehang is ideaal te combineren met andere pure en natuurlijke materialen zoals hout, rotan en steen. Het past dan ook uitstekend bij een Scandinavisch interieur. Ook bij een industriële sfeer is kurk een goede keuze. Door het samen te brengen met betonnen en stalen elementen van meubels, verlichting en vloeren, geeft het een ruimte de nodige warmte, zonder dat de ‘stoere’ look een ruimte verloren gaat.

Luxe kurk behang goud

Niet alleen voor een natuurlijke look is kurk een goede keuze, er valt ook een zeer luxe uitstraling mee te creëren. Zo is er kurk behang te vinden met goud, parelmoer en metaal elementen erin, die tussen de ruwe structuur doorschitteren. Zo lijkt het net alsof de muren besprenkeld zijn met een dun laagje goud, maar het overheerst niet. Dat zie je bijvoorbeeld het kurkbehang in de Eclat-collectie van Élitis. Dit bijzondere kurk behang is handgemaakt, en leverbaar in prachtige aarde- en steentinten. 

Shop kurk behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door het bijzondere luxe kurk behang. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.