Toon 1 - 0 van 0
More filters
Geen producten gevonden...

Onder de slogan "Variety is the spice of life" lanceert Patricia Bustos Studio haar eerste collectie behangpapier van Tres Tintas.

Onze levens staan op het punt 2020 te beginnen en zijn duizelingwekkend en verwarrend, licht en frivool en vol uitdagingen. Het enige zekere antwoord is DIVERSITEIT en authenticiteit

We zijn nergens zeker van, maar we geloven in wat we zien, geleid door intuïtie. We verleggen de grenzen met de enige zekerheid dat er iets anders mogelijk is. Er wachten nieuwe sites op ons en er bestaat een betere versie van onszelf. We leven met onze voeten op de grond, maar we proberen de sterren aan te raken.

In een tijdperk waarin we hyperverbonden zijn en het hacken van onze eigen hersenen een realiteit is, moeten we een radar zo divers mogelijk houden, zo complex en compleet mogelijk om te overleven en gelukkig te zijn.

Ons esthetisch voorstel is een lied voor DIVERSITEIT en vrijheid. Dompel jezelf onder in een universum vol verschillende patronen. Polychrome geometrieën, natuurlijke motieven, lichtreflecties die ons pad verlichten en handgemaakte tekeningen. Om onze reden een complexe collectie, maar eenvoudig met ons hart te voelen: de enige garantie voor succes.

We moeten streven naar het andere en het uitzonderlijke, profiteren van traditie, maar er een nieuwe look aan geven. Als je je aanpast, evolueer je niet. Als je verandert, groei je. En om te veranderen, niets beters dan diversiteit benaderen. Daarin ligt de balans. Daarin ligt de ware creatieve geest.