Lancering webshop De Mooiste Muren

Waar interieurwinkel De Mooiste Muren vijf jaar geleden haar fysieke deuren voor het eerst openende, is het nu - wegens groot succes -  de beurt aan de webshop van de winkel: www.demooistemuren.nl. Laat je vanuit je luie stoel overweldigen door de wondere wereld van behang, verf en accessoires. Voor ieder huishouden en iedere portemonnee een passend en uniek interieur! 

Van heinde en verre komen mensen naar De Mooiste Muren in Haarlem om zich tegoed te doen aan al het moois aan interieurmogelijkheden. De gedreven eigenaresse van de interieurzaak, Veerle Preyde, speurt behangproducenten van over heel de wereld op om de grootste en meest bijzondere behangcollectie van Nederland aan haar klanten te kunnen bieden. Hierdoor heb je bij De Mooiste Muren grote kans van slagen wanneer je op zoek bent naar het behang met die ene mooie print, die bijzondere kleur of die opvallende textuur. Daarnaast ben je ook voor de ultieme verfkleur (keuze uit meer dan 7500 kleuren) of unieke gordijnstof bij De Mooiste Muren aan het juiste adres. Als het bij de interieurwinkel van Veerle niet te vinden is, is het vrijwel nergens in Nederland te koop. 

Zo’n dagje naar De Mooiste Muren kan natuurlijk enorm inspirerend en leuk zijn, maar daar heb je niet altijd tijd voor. Gelukkig kun je vanaf vandaag online via www.demooistemuren.nl bestellen. De webshop biedt net als de fysieke winkel een schat aan eigentijdse of juist historische behangen van bekende en onbekende merken als Sanderson, House of Hackney, Little Greene, Miss Print en Élitis en nog veel meer. Goed voor de nodige dosis inspiratie en indien je al precies weet wat je wil ben je door online te bestellen snel klaar. 

De webshop geeft een goed beeld van alle mogelijkheden, alleen is de complete collectie van De Mooiste Muren te groot om online weer te geven. Kijk daarom voor nog meer inspiratie vooral eens op de Facebookpagina waar de nieuwste trends in behang, verfkleuren en accessoires worden getoond. Bel of mail De Mooiste Muren indien u nog vragen heeft of op zoek bent naar een specifieke kleur of behang. Of loop gewoon een keer binnen voor een vrijblijvend advies op maat. Veerle en haar team hebben aan een paar woorden genoeg om te begrijpen waar iemand naar op zoek is. Daar komt meer bij kijken dan het kiezen van een kleur of design aldus Veerle: “Wil je dat een ruimte rust of juist prikkels geeft? Woon je alleen of heb je een groot gezin? Wanneer je hond na het uitlaten tegen je behang aanloopt wil je het natuurlijk wel kunnen schoonmaken. Dat kan niet bij iedere verf of behang. Daarom geven we graag persoonlijk advies.”


Graag verwelkomt Veerle en haar team je op www.demooistemuren.nl of in haar winkel aan de Gierstraat in Haarlem. 

De Mooiste Muren