Mulberry Bohemian Travels FG077H10

Artikelcode FG077H10
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€135,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€4,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 68,5 cm
Patroonhoogte (cm) 68,5 cm

Product details

Dit Mulberry Home Bohemian Travels behang is een uniek behang waarop verschillende kaarten worden gecombineerd. Zo zien we bijvoorbeeld een prachtige kaart van het Midden-Oosten en India die gemaakt is rond 1700, en een kaart van het Romeinse Rijk die gemaakt is in de zeventiende eeuw. Een prachtig staaltje geschiedenis met de originele Latijnse namen en figuren. Deze kaart is uitgevoerd in ecru en zilver, met een wat grijze teint.

Kaarten waren in het verleden vooral bedoeld voor nautische doeleinden, maar voor de rijke bovenklasse was het soms ook mogelijk om een atlas in huis te hebben. Atlassen waren zeer kostbaar om te maken, en daarom geliefd als pronkstuk voor de studeerkamer. Het is huis hebben van een atlas werd gezien als het toppunt van kosmopolitisch burgerschap, en gaf aan dat de bewoners wisten hoe de wereld in elkaar zat. Vandaag de dag zijn kaarten nog steeds een geliefde toevoeging aan het interieur van iedere reisliefhebber. 

Mulberry Bohemian Travels is an unique wallcovering that combines multiple classical maps made by European Carthographers. On the wallpaper there is a 17th-century map of the Roman Empire, as well as a map of the Middle East and India. All are printed with the original Latin names and illustrations. A perfect wallpaper for anyone who loves exploring the world.

Design name: Mulberry Home Bohemian Travels behang
Kleur: zilver, grijs, ecru
Baanbreedte / width 68,5 cm
Baanlengte / roll length: 10 m
Patroonherhaling / pattern repeat: 68,5 cm, half-drop
Materiaal: vliesbehang
Lijmadvies: muur inlijmen met kant en klare behanglijm geschikt voor vliesbehang