Catchii Indian Bows Moss Green - W100233

Artikelcode W100233
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€175,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.

Specificaties

Lengte (m) 4.87 m
Breedte (cm) 1000 cm
Patroon (cm)

Productpagina

De eenvoudige geometrische patronen van bogen zijn geïnspireerd op de inheemse Amerikaanse Indianenstammen. Deze zachtere soort handgeschilderde patronen passen gemakkelijk in elk interieur.

Van de nieuwe Catchii Casual Collectie de Indian Bows is een nieuwe behang geïnspireerd op pijlen.

Het dessin ‘Indian Bows’ is met de hand geschilderd door Femke Zwaan. Dit behang is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren (geel, koningsblauw, terracotta, mosgroen)

Meer informatie over het vliesbehang van Catchii:

  • Mooie matte finish
  • Het behang is eco-vriendelijk en biologisch afbreekbaar. Hierdoor heeft het vliesbehang geen negatieve invloed op de natuurlijke omgeving.
  • Het vliesbehang is voorzien van het beste emissie label A+.
  • De inkten zijn op waterbasis en vermijden hierdoor schadelijke dampen en milieuonvriendelijke concentraties in de lucht.
  • Het vliesbehang van catchii voldoet aan de Europese standaard (EN 13501-1:2007) voor brandveiligheid en de nieuwe normering voor VOC-emissies.

Rollengte: 4,87 m

Breedte: 1000 cm

Herhaaltype: