Cole and Son Library Palace Tales 118/1001

Artikelcode 118/1001
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€211,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroonhoogte (cm) 76.2 cm

Product details

Palace Tales combineert drie van de belangrijkste gebouwen van Historic Royal Palaces - de Tower of London, Hampton Court Palace en Kensington Palace - die bijna 1000 jaar Britse koninklijke geschiedenis vertegenwoordigen. De grillige kijk op een toile-scène is uniek eigentijds gemaakt door een picturale hand. Elk element vormt het kenmerkende tapijt van verhalen die de paleizen met elkaar verweven. De raven van de toren zijn te zien boven de donjon en beschermen het koninkrijk volgens een oude legende. Onder de diepten van de rivier de Theems is een hoogst ongewoon gezicht te zien, een ijsbeer, die door Hendrik III samen met leeuwen en andere exotische dieren in zijn Royal Menagerie werd gehouden. Het schemertafereel van Kensington Palace wordt omlijst door de gebogen takken van Hyde Park, en een damhert nadert de tuinen van Hampton Court Palace, dat doet denken aan de tijd dat het het koninklijke jachtgebied van Henry VIII was.

 
 
Collectie historische koninklijke paleizen - grote meesters
Lengte : 10,05 m
Breedte : 52 cm
Patroon : 76,2 cm