Cole and Son Safari Dance 109/8040

Artikelcode 109/8040
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€155,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 76.2 cm

Productpagina

Dit behang met een prachtig patroon toont drie olifanten die horizontaal dansen over de Afrikaanse vlakten. Ze zijn ingewikkeld weergegeven en komen uit een reeks grote sierlijke urnen, geschilderd door Zinhle Nene, die een prominente plaats innemen in het Ardmore Museum. De kleuring is vrij eenvoudig gehouden om te pronken met de fijne handgetekende elementen - houtskool, zand en steen creëren een zacht gespikkelde achtergrond van zwart en wit, zachte moerbeiboom en roest, en koel krijtachtig grijs.

Lengte: 10,05 m

Breedte: 52 cm

Herhaal V: 76,2 cm