Cole and Son Satara - 119/3013

Artikelcode 119/3013
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€212,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€4,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroonhoogte (cm) 84 cm

Product details

Satara Camp in het Kruger National Park staat bekend om zijn grote katachtigen. Het was hier dat men getuige was van een magische scène van een moeder luipaard en haar welp die in een boom klommen. Satara vangt het fel beschermende moederinstinct van de luipaard terwijl ze haar welp naar de volgende tak helpt.

Dit vredige ontwerp omvat waaiers van bladeren en gebogen stammen en wijnranken, allemaal rijkelijk versierd met precieze strepen en sint-jakobsschelpen. De vacht van de luipaard heeft een meer ongetemd patroon, in tanig oranje, zacht metallic goud en brons, evenals een spookachtige mica glans, als in een droomlandschap.

Breedte x lengte: 52 cm x 10 m
Patroon herhaling: 84 cm
Bijpassend: Halve Druppel