Cole and Son Teatro 114/4009

Artikelcode 114/4009
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€286,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 68.5 cm
Patroonhoogte (cm) 101.8 cm

Product details

Piero Fornasetti had een diepe liefde en bewondering voor muziek en theater en vond een schat aan inspiratie bij de Italiaanse Commedia dell'arte. Hieruit kwam het heerlijke Teatro voort. Net zo charmant als toen, werd Teatro in de jaren vijftig geconceptualiseerd. De scène is boeiend met ingewikkeld lijnwerk met elegante theaterbezoekers. Een delicate herkleuring in de zachte roze tinten van Ballet Slipper speelt in op de theatrale inspiratie van het ontwerp, terwijl de traditioneel smaakvolle Racing Car Green is afgeleid van tijdloze Fornasetti-paletten van diepe jade en smaragdgroene tinten.

Lengte: 10,05 m

Breedte: 68,5 cm

Herhaal V: 101,8 cm