Cole and Son Teatro 114/8037

Artikelcode 114/8037
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€243,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 68.5 cm
Patroonhoogte (cm) 101.8 cm

Product details

Piero Fornasetti had een diepe liefde en bewondering voor muziek en theater en vond een schat aan inspiratie van de Italiaanse Commedia dell'arte. Hieruit kwam het heerlijke Teatro. Zo charmant als het toen was, werd Teatro geconceptualiseerd in de jaren 1950. De scène is boeiend met ingewikkeld lijnwerk met elegante theatergangers. Een delicate recolouring in de zachte roze tonen van Ballet Slipper speelt in de richting van de theatrale inspiratie van het ontwerp, terwijl de traditioneel smaakvolle raceauto groen is afgeleid van tijdloze Fornasetti paletten van diepe jade en smaragdgroene tinten, evenals klassiek linnen en Rouge.

Collectie : Fornasetti Senza Tempo
Ontwerp : Teatro
Breedte & Hoogte: 68,5 cm x 10 m
Wedstrijd : Recht
Herhaal : 101,80 cm