Cole and Son Wisteria 115/5016

Artikelcode 115/5016
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€172,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 52 cm

Productpagina

Het klimpad van Wisteria floribunda is te vinden in het archief van Cole & Son. Deze bladverliezende, zonminnende zomerbloeier met zijn glanzende trossen is bijgewerkt met een hangend handgetekend latwerk om een grafische print te creëren die net zo goed past in een cottage-tuin als in een eigentijdse omgeving. Sur-flex gedrukt, heeft Wisteria een dikke, kalkachtige textuur die elke individuele knop naar voren brengt in paletten van Coral & Sage op perkament, Magenta & Leaf Green op White, Stone & Olive op Duck Egg, Powder Blue & Jade op Cerulean Sky, en salie op bladgroen.

Lengte: 10,05 m

Breedte: 52 cm

Herhaal V: 52 cm