Elitis Alliances Contraires RM68095

Artikelcode RM68095
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€249,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • De fijne patronen, structuren en unieke kleurstellingen van het eigentijdse Franse luxe behangmerk Élitis zorgen ervoor dat interieurs transformeren tot levende kunstwerken.

Specificaties

Lengte (m) 1 m
Breedte (cm) 110 cm
Patroonhoogte (cm)

Product details

lliances Contraires behang ELITIS is afkomstig uit de Costa Verde collectie. Het behang is voorzien van horizontale strepen. Daarnaast zijn de lijnen op het behang op een organische manier geplaatst en lopen de lijnen niet in elkaar over. Het behang bestaat voor het grootste gedeelte uit PU en abaca(bananenplant) en is met de hand gemaakt en aan elkaar gemaakt met metallic garen . Een prachtige luxe combinatie en een echte sfeermaker in uw interieur. Een ode aan de natuur!

Design name: Alliances Contraires Behang ELITIS  
Collectie: ELITIS Costa Verde collectie
Type: 56% PU (polyurethaan / kunstleer), 35% Abaca , 7% nylon, 3% Metalilc garen - Vinylbehang met een non woven backing
Rolbreedte (cm): 110 cm 
Rollengte: per strekkende meter
Patroonherhaling: n.v.t. - vrij te plakken 
Onderhoud: met een droge doek afneembaar