Elitis Divali Wallpaper VP71401

Artikelcode VP71401
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€905,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • De fijne patronen, structuren en bijzondere kleurstellingen van het eigentijdse Franse luxe behangmerk Élitis zorgen ervoor dat ruimtes veranderen in levende kunstwerken.

Specificaties

Lengte (m) 3 m
Breedte (cm) 100 cm
Patroonhoogte (cm)

Product details

ELITIS Divali behang is afkomstig uit de Panama collectie. Een luxueus paneelbehang, rijk aan structuur en detail. Paneel behang geeft een luxueus karakter aan uw interieur en maakt ook zeker een statement! Dit paneel is prachtig om te zien. De mooie kleurschakeling zorgt voor een levendig effect en laat het materiaal prachtig tot zijn recht komen. Verfijnd, tijdloos en met een luxueus karakter.

Een paneel met textielstructuur is uiteraard prachtig om te zien maar kan in sommige gevallen niet altijd even praktisch zijn. Daarom is het extra fijn om te weten dat het ELITIS behang Divali goed afneembaar is en tegen een stootje kan.

Dit paneel loopt in een verloop van blauwe tinten, groene tinten, roze pinten en gele tinten. Een prachtige combinatie van kleuren.

Het paneel is afkomstig uit de ELITIS Panama collectie. Het paneel heeft een afmeting van 300 cm x 300 cm.
De rolbreedte is 100 cm x 300 cm hoog.

Design name: Divali ELITIS Behang
Collectie: ELITIS Panama collectie
Materiaal: vinyl met de structuur van textiel
Type: paneelbehang
Kleur: geel , roze , blauw, groen
Rolbreedte (cm): 100 cm
Rollengte: 3 meter
Patroonherhaling: n.v.t. (compleet paneel is 3 x 3 m)