Elitis Kosa Silk Metal- VP93591

Artikelcode VP93591
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€686,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • De fijne patronen, structuren en unieke kleurstellingen van het eigentijdse Franse luxe behangmerk Élitis zorgen ervoor dat interieurs transformeren tot levende kunstwerken.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 100 cm
Patroon (cm) 83

Product details

ELITIS Kosa Silk Metal behang is zowel strak als organisch te noemen en geeft een exclusieve touch aan uw interieur. ELITIS Kosa Silk Metal wandbekleding is een vinyl wandbekleding met de look van Kosa zijde in metallic. De metallic kleur zorgt voor een glanzende look en is pure luxe voor uw muren. Kosa zijde wordt gevormd door de draad die wordt voortgebracht door een rups die lijkt op de zijderups. Dit type zijde wordt voornamelijk geproduceerd in centraal India in de Chhattisgarh regio. Deze vinyl wandbekleding is extra sterk en duurzaam. Het kan dus zowel thuis als op de contractmarkt gebruikt worden. 

Collectie: Soie Changeante 
Lengte: 10 m
Breedte: 100 cm
Patroon: vrij of rechte match 83 cm
Materiaal: vinylbehang op vlies
Onderhoud: afwasbaar
Lijmadvies: Clearpro
Aanbrengen: lees zorgvuldig de aanwijzing op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag
Lichtechtheid: uitstekend
Brandvertragend
 
Benieuwd naar het behang? Bezoek onze behangwinkel of bestel een staal.