Elitis New Age TP 312 03

Artikelcode TP 312 03
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€181,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • De fijne patronen, structuren en bijzondere kleurstellingen van het eigentijdse Franse luxe behangmerk Élitis zorgen ervoor dat ruimtes veranderen in levende kunstwerken.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 70 cm
Patroonhoogte (cm)

Product details

ELITIS New Age behang geeft een abstracte sfeer aan uw interieur. Het behang is voorzien van een print met vormen die zowel organisch als ontastbaar te noemen zijn. Dit behang past perfect in een modern interieur en is als een groot schilderij. New Age is een term die veel gebruikt wordt als het afwijkt van de standaard, en dat is zeker een inspiratiebron geweest bij het ontwerp van dit behang.

Het New Age behang van ELITIS is verkrijgbaar in 4 kleurstellingen. De een wat gewaagder dan de andere. Kom naar onze woonwinkel om het behangboek te bekijken en kies samen met een van onze interieurstylisten de juiste kleur uit, passend bij uw smaak en interieur. 

Collectie: ELITIS Initation Behang Collectie
Design name: ELITIS New Age Behang
Rolbreedte (cm): 70 cm
Rollengte: 10 meter
Patroonherhaling: n.v.t.
Materiaal: papier op vliesbehang - de muur inlijmen
Onderhoud: met een vochtige doek afneembaar