ELITIS Païva Paneelbehang RM99130

Artikelcode RM99130
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€519,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • De fijne patronen, structuren en unieke kleurstellingen van het eigentijdse Franse luxe behangmerk Élitis zorgen ervoor dat interieurs worden omgetoverd tot levende kunstwerken.

Specificaties

Lengte (m) 3 m
Breedte (cm) 87 cm
Patroonhoogte (cm)

Product details

Het ELITIS Païva Paneelbehang is een kleurrijk behang dat is geïnspireerd op Aziatische patch kunstwerken. Deze van oorsprong Thaise kunstwerken zijn samengesteld uit verschillende soorten geweven doek met eigen patronen. Samen gebracht tot één geheel. 
De ontwerpers van ELITIS hebben zich voor deze collectie laten inspireren door deze kunstwerken en hebben een vertaling gemaakt naar behang. Waarmee je als het ware ook als artiest aan de slag kunt. Omdat de verschillende patronen en ontwerpen mooi zijn om te herhalen. Of, voor wie een stapje verder durft te gaan, ze zijn ook nog eens heerlijk mooi te combineren. Afhankelijk van hoe breed uw muur is, kunt u naar eigen inzicht uw combinatie van afzonderlijke banen bestellen.

Collectie : Kachama
Lengte : 3 m
Breedte : 87 cm 
Patroon : nvt
Materiaal : vliesbehang met een subtiele linnen structuur op een glanzende folie 
Onderhoud
Aanbevolen lijm : Clearpro     
Aanbrengen : lees zorgvuldig de aanwijzing op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag.
Lichtechtheid : goed
Brandvertragend

Benieuwd naar het behang? Bezoek onze behangwinkel of bestel een staal.