Elitis Renaissance TP 311 03

Artikelcode TP 311 03
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€198,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€4,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • De fijne patronen, structuren en bijzondere kleurstellingen van het eigentijdse Franse luxe behangmerk Élitis zorgen ervoor dat ruimtes veranderen in levende kunstwerken.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 70 cm
Patroonhoogte (cm) 95 cm

Product details

ELITIS Renaissance behang geeft direct een statement aan uw interieur. Het behang is voorzien van een abstracte print van vormen die zijn eigen regels volgen. Dit behang past perfect in een modern interieur en is als een groot schilderij.

Het Renaissance behang van ELITIS is verkrijgbaar in 5 kleurstellingen. De een wat gewaagder dan de andere. Kom naar onze woonwinkel om het behangboek te bekijken en kies samen met een van onze interieurstylisten de juiste kleur uit, passend bij uw smaak en interieur. 

Collectie: ELITIS Initation Behang Collectie
Design name: ELITIS Renaissance Behang
Kleur: oranje
Rolbreedte (cm): 70 cm
Rollengte: 10 meter
Patroonherhaling: 95 cm
Materiaal: papier op vliesbehang - de muur inlijmen
Onderhoud: met een vochtige doek afneembaar