Elitis Tigre et Dragon TP30702

Artikelcode TP307_01
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€343,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • De fijne patronen, structuren en bijzondere kleurstellingen van het eigentijdse Franse luxe behangmerk Élitis zorgen ervoor dat ruimtes veranderen in levende kunstwerken.

Specificaties

Lengte (m) 3 m
Breedte (cm) 280 cm
Patroonhoogte (cm)

Product details

Elitis Tigre et Dragon behang is een echte blikvanger! Het behang toont diverse vazen, elk met een ander patroon. Op een van de vazen in zelfs een tijger en een draak te bewonderen. Met dit behang haal je op een grafische manier een Aziatische stijl in huis.

Het ELITIS Tigre et Dragon behang is verkrijgbaar in 1 kleur. De standaard maat is 2,80 breed x 3 meter hoog. Is uw muur wat breder, dan kunt u een losse bijpassende baan kopen van 70 cm breed en 3 meter hoog. Is uw muur veel breder, bestel dan meerdere panelen. 
 

Collectie: ELITIS Flower Power Behang Collectie
Design name: Elitis Tigre et Dragon Behang
Kleur: rood/wit (ivoor)/groen/blauw/geel
Paneelbreedte (cm): 280 cm breed (4 banen van 70 cm)
Paneellengte: 3 meter hoog
Patroonherhaling: n.v.t. 
Materiaal: papier op vliesbehang - de muur inlijmen