ARTE Facet - 26540

Artikelcode 26540
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€139,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het eigentijdse en luxe behang van Arte bevat bijzondere texturen en designs, en is daarnaast van uitstekende kwaliteit.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 70 cm
Patroon (cm) 69 cm

Productpagina

ARTE Facet behang is voorzien van een verrassend patroon met onregelmatige veelhoeken. Een illusie van reliëf dat zich perfect in elk interieur laat integreren. Het patroon sprak zo tot de verbeelding, dat het de basis werd van een heel nieuwe collectie. Enkele jaren geleden lanceerde ARTE Facet, nu in 5 nieuwe kleuren.  

ARTE wekt met de Focus collectie muren tot leven. Onmogelijk, denk je? De reliëfpatronen, dynamische geometrische figuren en speelse lichtreflecties maken het mogelijk. De intrigerende muurdecoraties kregen bovendien trompe-l’oeils en illusies mee die recht uit de meetkundeles lijken weggelopen.

De collectie Focus bevat zeven dessins: vier faux uni’s en drie meerkleurige patronen. De rode draad in de collectie is de reliëfdruk, die elk patroon een dosis spektakel meegeeft. De vlakken met reliëflijnen zijn in verschillende richtingen bedrukt. In combinatie met de lichtinval levert dat een spectaculair en dynamisch geheel op. Elk dessin is uitgevoerd in vliesbehang met een lichtglanzende toplaag van vinyl, een combinatie die het reliëfeffect van de patronen optimaal doet schitteren.

Facet behang ARTE is verkrijgbaar in 9 kleuren. Welke variant past het beste bij uw interieur?

Omdat we deze vraag nog wel eens krijgen: De ARTE Facet 75301 is de kleur van het behang die De Huismuts (@dehuismuts) in haar interieur heeft. Door ons, De Mooiste Muren, geadviseerd! 

Collectie: Focus 
Materiaal: Vinyl op papier
Aanbevolen lijm: Lijm zooals Arte Clearpro
Toepassing: Lees aandachtig de aanwijzingen op de verpakking. Bij twijfel helpen we je graag.

Benieuwd naar het behang? Bezoek onze behangwinkel of bestel een staal.