FARROW BAL Feuille BP4905

Artikelcode BP4905
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€161,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€4,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Ontdek zachte kleurenpaletten, verbluffende strepen en monochromatische, minimalistische looks in het prachtige behang van Farrow & Ball.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 53 cm
Patroonhoogte (cm) 23 cm

Product details

Geïnspireerd door 19e-eeuws Frans textiel, is Feuille traditioneel van aard, maar heeft een vrij vloeiende organische uitstraling die het up-to-date maakt voor moderne huizen. Het patroon van zacht krullende bladeren is bijna bosachtig en geeft elke muur een weelderige aantrekkingskracht.

Onze traditionele methoden voor het maken van behang kunnen resulteren in subtiele maar merkbare verschillen tussen batches van hetzelfde ontwerp. Voor de meest consistente resultaten bestel je best in één keer alle rollen die je nodig hebt voor je project.

Rolbreedte (cm ): 53 cm
Rollengte: 10 meter
Patroonherhaling (cm): 23 cm