FARROW BALL Broad Stripe ST1326

Artikelcode ST1326
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€114,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€4,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Ontdek zachte kleurenpaletten, verbluffende strepen en monochrome, minimalistische looks in het prachtige behang van Farrow & Ball.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 53 cm
Patroonhoogte (cm) 13 cm

Product details

Let op: Dit product wordt speciaal voor jou bedrukt en kan niet geretourneerd worden. Bestel bij twijfel een sample.

Breed, gedurfd en opvallend, ons klassieke streepdesign is gemaakt met behulp van traditionele methoden en echte Farrow & Ball-verf voor een tijdloos gevoel.

De volledige rolbreedte is 53 cm/21", de rollengte is 10 m, de streepgrootte is 13 cm/5 1/4". Verkrijgbaar in 41 kleuren.

Onze traditionele methoden voor het maken van behang kunnen resulteren in subtiele maar merkbare verschillen tussen batches van hetzelfde ontwerp. Voor de meest consistente resultaten bestel je best in één keer alle rollen die je nodig hebt voor je project.

Rolbreedte (cm ): 53 cm
Rollengte: 10 meter
Patroonherhaling (cm): 13cm