Cactus Atacama BP5803

Artikelcode BP5803
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€154,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Ontdek zachte kleurenpaletten, verbluffende strepen en minimalistische looks in het prachtige luxe behang van Farrow & Ball.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 53 cm
Patroonhoogte (cm) 62.3 cm

Product details

Let op: Dit product wordt speciaal voor u gedrukt, en kan dus niet retour. Bij twijfel, bestel een staal.

Cactus behang Atacama van Farrow & Ball heeft een speelse tropische print en is gebaseerd op een fel gekleurde geweven stof die werd gevonden in een oude molen en is prachtig om te zien. Dit botanische design combineert een complex botanisch motief met een elegant dessin van stekelige cactussen. Het patroon ontleent haar naam aan de bloemrijke Zuid-Amerikaanse woestijn en is een levenslustig behang met een rijke structuur.

De kleurdeskundigen uit Engeland hebben zich laten inspireren door actuele trends in structuur, maximalisme en de natuur en hebben drie originele gebloemde behangdessins geïntroduceerd. De nieuwe designs geven een frisse draai aan het traditionele bloemdessin.

Collectie: Latest and Greatest behangpapier collectie
Design name: Farrow & Ball behang Atacama
Kleur: lichtgrijs / gebroken wit
Rolbreedte (cm): 53 cm
Rollengte: 10 meter
Patroonherhaling (cm): 62,3 cm