Fotobehang

Fotobehang is in. Creëer jouw persoonlijke design met je eigen ontwerp op je muur. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De Mooiste Muren & Rebelwalls

Fotobehang is in. Creëer jouw persoonlijke design met je eigen ontwerp op je muur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak je muren uniek met een fotovan je familie, een portret of indrukwekkend landschap. De Mooiste Muren en Rebelwalls hebben een speciale website ontwikkeld die je in staat stelt om je digitale foto’s om te toveren tot prachtig geprinte behang. Klik hier om jouw persoonlijke fotobehang te maken. 


 
Er zijn twee keuzes. Je maakt gebruik van een eigen foto en laadt het bestand in het systeem. Of je kiest een foto uit de exclusieve fotobehang collectie van Rebelwalls en De Mooiste Muren. 


Als je je eigen fotobestand wilt gebruiken dan raden we je aan om een hoge-resolutie foto te gebruiken van ongeveer 10MB. Hoe meer detail in de foto, hoe beter. Mocht je niet zeker weten of de kwaliteit voldoende is, dan kan je het bestand uploaden en controleren wij de kwaliteit. Zodra je de foto hebt geladen in het systeem, kan je het in een ruimte op de muur bekijken en speciale effecten toevoegen. De geaccepteerde bestandstypen zijn JPG, PNG of BMP bestanden. Als je een ander bestandstype hebt dan kan je altijd contact met ons opnemen en helpen we je graag verder. 

Foto behang online

De prijs van het fotobehang is €45 per m2 en wordt altijd gratis verzonden. Bij elke bestelling geven we je er gratis behanglijm bij zodat je gelijk kan starten met plakken. Het fotobehang is makkelijk te plakken met behulp van onze stap-voor-stap instructies.