Morris Co Morris Co Branch Forest - 210374

Artikelcode 210374
Bereken een indicatie van het aantal rollen en of meters:
Onder specificaties kunt u vinden of dit product wordt verkocht per rol of meter

Of vul direct uw aantal rollen in:
€95,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,00)
Levertijd: 5 à 6 werkdagen
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het exclusieve en klassieke Engelse William Morris behang maakt van jouw muur echt iets bijzonders. Morris & Co staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande behang en textiel.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroonhoogte (cm) 61 cm

Product details

Branch William Morris behang - Morris & Co is gemaakt in 1871 en een echte klassieker. Branch heeft een patroon van takken en bladeren. Een eenvoudig all-over blad patroon kan makkelijk gecombineerd worden met meer decoratieve meubels en behang waardoor een prachtig geheel ontstaat.

De print van het branch behang is tevens te vinden op het 'Scroll' behang uit dezelfde collectie. Archive wallpapers is een selectie van 11 iconische ontwerpen uit het archief van William Morris & Co. De kleuren zijn zo getrouw mogelijk gebleven aan de originelen, hoewel er ook een twist te ontdekken is. Moderne druktechnieken worden gecombineerd met metallic kleuren waardoor er een hedendaags ontwerp ontstaat.

Branch William Morris behang uit de Morris & Co. Archive Collectie is verkrijgbaar in 7 kleuren. Er zit altijd een mooie kleur tussen passend bij uw smaak en interieur.


Collectie: William Morris & Co. Archive Collectie
Design name: Branch Morris & Co Behang - William Morris
Rolbreedte (cm): 52 cm
Rollengte: 10 meter
Patroonherhaling (cm): 61 cm verticaal
Onderhoud: dit behang is met een vochtige doek afneembaar