Morris Co Marigold Wedgwood - 210368

Artikelcode 210368
Bereken een indicatie van het aantal rollen en of meters:
Onder specificaties kunt u vinden of dit product wordt verkocht per rol of meter

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€104,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het exclusieve en klassieke Engelse William Morris behang maakt van jouw muur echt iets bijzonders. Morris & Co staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande behang en textiel.

Specificaties

Lengte (m) 10,05 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroonhoogte (cm) 26 cm

Product details

Marigold behang Morris & Co van William Morris is een prachtig behang met een patroon van bloemen (afrikaantjes) en bladeren. In een enkele kleur creëerde Morris prachtige patronen die goed functioneerden, zowel op behang als op stof stof. Een elegant veelzijdig behang met een blijvende aantrekkingskracht.

Archive wallpapers collectie is een selectie van 11 iconische ontwerpen uit het archief van Morris & Co. De kleuren zijn zo getrouw mogelijk gebleven aan de originelen, hoewel er ook een twist te ontdekken is. Moderne druktechnieken worden gecombineerd met metallic kleuren waardoor er een hedendaags ontwerp ontstaat.

Marigold behang van William Morris uit de Morris & Co. Archive Collectie is verkrijgbaar in zeven kleuren. Er zit altijd een mooie kleur tussen passend bij uw smaak en interieur.

Collectie: William Morris & Co. Archive Collectie
Design name: Morris & Co Marigold Behang - William Morris
Rolbreedte (cm): 52 cm
Rollengte: 10.5 meter
Patroonherhaling (cm): 26 cm verticaal
Onderhoud: dit behang is met een vochtige doek afneembaar