Morris Co Willow Buff - 210385

Artikelcode 210385
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€95,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€4,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het exclusieve en klassieke Engelse William Morris behang maakt van jouw muur echt iets bijzonders. Morris & Co staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande behang en textiel.

Specificaties

Lengte (m) 10,05 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroonhoogte (cm) 45,5 cm

Product details

William Morris behang Willow van Morris & Co. Willow is ontworpen in 1874 en werd oorspronkelijk in 11 kleuren verkocht. Het behang met een prachtig dessin van wilgentakken met bladeren is een van de meest bekende dessins van William Morris, ook wel Willow Boughs genoemd en al 13 jaar verkocht. Nu in een meer gestileerde versie.

Archiefbehangcollectie is een selectie van 11 iconische ontwerpen uit het archief van Morris & Co. De kleuren zijn zo trouw mogelijk gebleven aan de originelen, al is er ook een twist te ontdekken. Moderne druktechnieken worden gecombineerd met metallic kleuren, waardoor een eigentijds ontwerp ontstaat.

Wilgenbehang van William Morris uit de Morris & Co. Archive Collection is verkrijgbaar in zes kleuren om mooi te combineren met ander behang uit de collecties. Er zit altijd een mooie kleur tussen die past bij jouw smaak en interieur.

Collectie: William Morris & Co. Compilation Wallpaper
Design name : Morris & Co Willow Wallpaper - William Morris
Rolbreedte (cm) : 52 cm
Rollengte: 10,5 meter
Patroonherhaling (cm): 45,5 cm verticaal
Onderhoud : dit behang is afneembaar met een vochtige doek