Onze winkels

*** WIJ ZIJN ENKEL OPEN VOOR HET OPHALEN VAN BESTELLINGEN TUSSEN 10:00 - 18:00 uur ; BEL VAN TEVOREN VOOR EEN AFSPRAAK 023-5319008. VERF BESTELLINGEN KUNT U PER MAIL PLAATSEN.***

De Mooiste Muren begon in 2010 als een klassiek interieurwinkel aan de Gierstraat in Haarlem. Een aanwinst voor de stad, zo bleek. Binnen korte tijd groeide de winkel namelijk uit tot toonaangevend in haar branche. Niet alleen in Haarlem viel dat op, maar zelfs tot over de landsgrenzen. Van heinde en verre komen mensen inspiratie opdoen bij De Mooiste Muren.

Dit succes is niet alleen te danken aan het unieke, inspirerende en uitgebreide behang- en verfassortiment, maar ook aan het enthousiaste en hardwerkende team. Eigenaresse van De Mooiste Muren, Veerle Preyde, voorziet haar klanten dagelijks van verhelderend en vakkundig advies op maat. Ze is specialist op het gebied van historische behangen, maar volgt daarnaast de hedendaagse trends op de voet. Ze voelt feilloos aan waar persoonlijke behoeftes en voorkeuren van klanten liggen en slaat zodoende meestal de spijker binnen 'no time' op de kop. Aan een paar woorden heeft ze genoeg om een rijk palet aan keuzes voor te schotelen die precies aan de verwachtingen voldoen. Vindt u het handiger om advies op locatie te krijgen? Ook dat is mogelijk. Of u nu een thuis voor een groot gezin wil creëren of een monumentaal pand in ere wil herstellen. Veerle weet raad!


Mocht u al precies weten wat u wilt, kijk dan op uw gemak even rond in deze webshop. Het aanbod van De Mooiste Muren is te breed om online weer te geven, dus dit is een fractie van het gehele assortiment. Toch geeft het al een goed beeld van de mogelijkheden. 
Mocht u toch nog vragen hebben bel dan gerust naar de winkel of loop een keer naar binnen voor een vrijblijvend advies op maat, onder het genot van een kopje thee. Graag tot ziens!

 


Onze winkels

De Mooiste Muren Behang & Stoffen

Gierstraat 47, 2011 GB Haarlem

Tel: 0031 23 531 90 08
 

De Mooiste Muren Verf & Accessoires

Gierstraat 20, 2011 GD Haarlem

Tel: 0031 23 785 36 17


Openingstijden

Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 10.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 - 17.00