Over ons

 

Winkels 

De Mooiste Muren biedt u met haar rijke scala aan behang, verf en stoffen alles wat u nodig hebt voor een stijlvol interieur. Onze prachtige en bijzondere collecties zijn naast online ook te bewonderen in onze winkels in de Gierstraat in Haarlem.  

De Mooiste Muren Behang & Stoffen
Gierstraat 47
2011 GB Haarlem

De Mooiste Muren Verf & Accessoires
Gierstraat 20
2011 GD Haarlem

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag: 10:00-17:00

Behangadvies

Verkeert u in twijfel over de juiste keuzes voor uw interieur? Ons vakkundige team staat voor u klaar, vol enthousiasme en gedrevenheid om u te voorzien van alle benodigde adviezen. Met een ervaren interieurstylist bespreekt u uw wensen, om vervolgens samen op zoek te gaan naar het gewenste behang.

Voor een goed behangadvies nemen wij graag de tijd. Aangezien er beperkt plek is in onze winkel, verzoeken wij u een afspraak te maken via onderstaande knop. Daarnaast raden wij aan om foto's mee te nemen van de desbetreffende ruimte.

Behangadvies in onze winkel is kosteloos.  

Afspraak maken

 

Over De Mooiste Muren

De Mooiste Muren begon in 2010 als een klassieke interieurwinkel aan de Gierstraat in Haarlem. Een aanwinst voor de stad, zo bleek. Binnen korte tijd groeide de winkel namelijk uit tot toonaangevend in haar branche. Niet alleen in Haarlem viel dat op, maar zelfs tot over de landsgrenzen. Van heinde en verre komen mensen inspiratie opdoen bij De Mooiste Muren.

Dit succes is niet alleen te danken aan het unieke, inspirerende en uitgebreide behang- en verfassortiment, maar ook aan het enthousiaste en hardwerkende team. Het team van De Mooiste Muren bestaat uit gepassioneerde, opgeleide en ervaren stylisten met ieder een eigen achtergrond, waardoor een breed publiek bediend kan worden. Ons uitgangspunt is de wens van de klant en ons doel is om samen met de klant de juiste sfeer of identiteit te vinden. Door onze veelzijdige kijk op en onze ruime ervaring met kleuren, behang en stoffen, weten wij onze klanten te verrassen en te inspireren. Naast adviezen in de winkel, komen wij ook aan huis voor uitgebreid kleuren- en materiaaladvies. Loop eens binnen en vraag gerust naar de mogelijkheden of stuur ons een e-mail voor meer informatie.