Piet-Hein-Eek Scrapwood Wallpaper PHE-04

Artikelcode PHE-04
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€259,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • NLXL Wallpaper sloophout ontworpen door Piet Hein Eek heeft geen herhaling. Dit betekent dat er geen 2 planken hetzelfde zijn in de Sloophout Wallpaper collectie. Dit behang PHE-04 is afneembaar en wordt rechtstreeks op de muur geplakt.

Specificaties

Lengte (m) 9 m
Breedte (cm) 48.7cm
Patroon (cm) nvt

Productpagina

Scrapwood Wallpaper door Piet Hein Eek

Piet Hein Eek ontwikkelde een visie op recycling lang voordat het in de mode kwam. “De sloophouten kast uit 1990 was mijn reactie op de heersende hang naar onberispelijkheid. Ik liep rond in een houtwerf en besefte plotseling dat oud hout er beter uitzag dan nieuw. We zijn gewend massaproducten te willen die perfect zijn geproduceerd en er precies hetzelfde uitzien. Maar ik dacht dat er ruimte was voor imperfectie. Als u eerlijke meubels maakt met natuurlijke materialen en het wordt oud of bekrast, ziet het er nog steeds mooi uit - de esthetische waarde neemt nooit af. Ik wilde laten zien dat producten die niet perfect zijn, toch een beroep kunnen doen op ons gevoel voor esthetiek en functionaliteit. Ik wilde ook een product ontwerpen dat met beperkte middelen kon worden gemaakt, materiaal dat overvloedig was. De combinatie van ongewoon materiaal en ook ongewoon, maar eenvoudige werkwijzen werden de rode draad door ons werk. "

Rick Vintage: “Scrapwood Wallpaper is een perfect voorbeeld van de 'Piet Hein Eek'-manier van werken, het is gewoon planken op papier zetten. Het effect is verbluffend, de kwaliteit is zo hoog dat je iedereen voor de gek kunt houden door te denken dat het echt is. Mensen houden er gewoon van. Als het een glimlach op de gezichten van mensen tovert, dan heb je echt een geweldig product. ”

The Scrapwood Wallpaper heeft de ICFF New York Editors Award in 2011 gewonnen. Het is te zien in de New York Times, Daily News, Country Living, Shelterpop, Remodelista, Core77, Cup of Jo, DesignBoom, HypeBeast, Design * spons, etc.

  • GLANS / COATED
  • GEEN HERHAAL!
  • zwaar behang met papieren toplaag en niet-geweven rug
  • kleurecht en wasbaar met een zachte doek
  • geen behangtafel nodig, lijm wordt op de muur aangebracht