Samenwerken Architecten

Ben jij een interieurstilist, architect, huisschilder of op een andere manier bezig als interieur professional? Wij werken graag met jou samen! Ons team, bestaande uit ervaren en gepassioneerde stilisten staan jou en je klanten graag ter dienst. Onze expertise rijkt van particuliere opdrachten en kleuradvies tot projectstoffering voor bedrijven en horeca. Het werken met behang, verf en stoffen zit ons in de aderen, hier zijn wij goed in! Wij denken graag mee, we zijn flexibel en leven ons met gemak in in de wensen van de opdrachtgever.

Wij zijn leverancier van de verfmerken Farrow & Ball, Little Greene en Paint & Paper Library. De meeste kleuren en ondergronden mengen wij in eigen beheer in onze winkel aan de Gierstraat 20 in Haarlem. Voor onze uitgebreide behang en stoffen collecties kun je schuin aan de overkant terecht op nummer 47.

Wil je meer weten over onze collecties, onze werkwijze en de speciale condities waartegen wij kunnen leveren, neem dan gerust eens contact met ons op of breng een bezoek aan de winkel.