Sandberg Simons Äng White - 708-01

Artikelcode 708-01
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€101,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€4,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Met passie voor behang en vakmanschap creëert het Zweedse merk Sandberg Wallpaper topkwaliteit behang, geïnspireerd door het Zweedse landschap en cultureel erfgoed.

Specificaties

Lengte (m) 10,05 m
Breedte (cm) 53 cm
Patroonhoogte (cm) 64 cm

Product details

“Op een mooie vroege zomerdag in mei bezochten we Simon Jonegård en zijn weiland, temidden van een prachtig landschap buiten Jönköping in het zuiden van Zweden. Simon is genoemd naar zijn overgrootvader, die ook de boerderij in zijn bezit had en de weide op de traditionele manier gebruikte. Al stappend, mogen we de gebaande paden volgen door een unieke zee van bloemenweiden, met de angst dat we per ongeluk een zeldzaam trilgras of een beschermde orchidee zouden vertrappen. Simon’s enthousiasme borrelde over toen hij beschreef hoe hij de 79 verschillende soorten in zijn wei bijhoudt, hoe hij het netjes met een zeis maait en waarom dit al generaties lang wordt gedaan. De ontmoeting met Simon inspireerde ons op eindeloze manieren. Als eerbetoon aan Simon voor zijn passie en onschatbare werk om de biologische diversiteit te behouden, hebben we negen bloemen uit zijn weide uitgekozen om ons behang met zijn naam te versieren: Bittere wikke, Boterbloem, Damesmantel, Witte klaver, Ereprijs, Klaverzuring, Spleenwort, Maiden Roze en Hondsviooltje. Boerenwormkruid groeit niet echt in de wei, maar we konden het niet laten om het toe te voegen omdat het zo mooi decoratief is. We hopen dat deze tien geliefde weidebloemen, bekend bij veel mensen, het verhaal van Simon en zijn boodschap zullen doorgeven “. Karolina Kroon, ontwerper Sandberg Wallpaper

Collectie : Arboretum

Rollengte : 10,05 m

Breedte: 53 cm

Patroonherhaling 64 cm