Vacature Interieuradviseur

Vacature Interieuradviseur & Verkoopmedewerker (fulltime)

Gaat jouw hart sneller kloppen van alles wat met interieur te maken heeft? En lijkt het je leuk om met die passie aan de slag te gaan in de wereld van luxe behang en verf?

Bij De Mooiste Muren zijn we (per direct) op zoek naar een enthousiaste en gepassioneerde Interieuradviseur. De Mooiste Muren bestaat uit twee fysieke winkels in de Gierstraat in Haarlem; een behang & stoffenwinkel en een verfwinkel. Daarnaast zijn onze collecties te bestellen in de webshop.

Als Interieuradviseur bij De Mooiste Muren help je onze klanten het juiste behang, stof of verf te vinden. Je luistert goed naar de wens van de klant en gaat vervolgens samen op zoek naar de juiste stijl en identiteit. Jouw taak is om de klant te verrassen, te inspireren en natuurlijk met een prachtig product naar huis te laten gaan!

Wat we van je verwachten

  • Je bent beschikbaar voor 4 a 5 dagen in de week
  • Bereid om op zaterdagen te werken
  • Affiniteit met interieur
  • Ervaring met behang, verf en stoffen is een pré
  • Je bent klantgericht, een echte teamplayer en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Startdatum: zo spoedig mogelijk

Wij bieden:

  • Een afwisselende en leerzame functie
  • Een gezellige werksfeer in een klein en hecht team
  • Een marktconform salaris

Ben jij de enthousiaste Interieuradviseur die we zoeken? Dan horen we graag van je! Stuur ons je CV en korte motivatie via onderstaande knop:

Solliciteer

 

Bedrijfsomschrijving

De Mooiste Muren begon in 2010 als een klassieke interieurwinkel aan de Gierstraat in Haarlem. Een aanwinst voor de stad, zo bleek. Binnen korte tijd groeide de winkel namelijk uit tot toonaangevend in haar branche. Niet alleen in Haarlem viel dat op, maar zelfs tot over de landsgrenzen. Van heinde en verre komen mensen inspiratie opdoen bij De Mooiste Muren.

Dit succes is niet alleen te danken aan het unieke, inspirerende en uitgebreide behang- en verfassortiment, maar ook aan het enthousiaste en hardwerkende team. Het team van De Mooiste Muren bestaat uit gepassioneerde, opgeleide en ervaren stylisten met ieder een eigen achtergrond, waardoor een breed publiek bediend kan worden. Ons uitgangspunt is de wens van de klant en ons doel is om samen met de klant de juiste sfeer of identiteit te vinden. Door onze veelzijdige kijk op en onze ruime ervaring met kleuren, behang en stoffen, weten wij onze klanten te verrassen en te inspireren.