Thibaut Carolina Raffia - T41121

Artikelcode T41121
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€639,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • De luxe behang collectie van het Amerikaanse merk Thibaut bevat zowel traditionele en klassieke patronen als tropische en geometrische prints

Specificaties

Lengte (m) 7. 32m
Breedte (cm) 91,44 cm
Patroon (cm)

Productpagina

Het Thibaut Carolina Raffia Behang heeft een geweven raffia structuur. Dit behang is een lust voor het oog en een echte smaakmaker, geïnspireerd op een natuurlijke structuur van raffia. Het behang is stevig van kleur maar de structuur geeft het diepte en een luxe uitstraling aan je interieur.

Verkrijgbaar in 4 verschillende kleurcombinaties, zodat er altijd een passende kleur voor jou tussen zit. Kom naar onze woonwinkel om het behangboek te bekijken en kies een van onze interieurstylisten om de juiste kleur voor jouw smaak en interieur te kiezen.

Design name : Thibaut Carolina Raffia Wallpaper
Collectie: Grasscloth Resource Volume 3 behangcollectie
Kleur: stro
Materiaal: raffia
Rolbreedte (cm): 91,44 cm
Rollengte: 7,32 meter
Patroonherhaling (cm): 0 cm