Thibaut Summer Stripe - T13132

Artikelcode T13132
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€121,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • De luxe behang collectie van het Amerikaanse merk Thibaut bevat zowel traditionele en klassieke patronen als tropische en geometrische prints

Specificaties

Lengte (m) 8.22 m
Breedte (cm) 69 cm
Patroon (cm)

Productpagina

Thibaut Streep Behang Summer Stripe uit de Summer Houde collectie is een klassiek streep behang met een eigentijdse twist. De strepen zijn in kleurstellingen die helemaal van nu zijn. En ook nog eens vrolijk en zomers. Daarmee laat dit streep behang zich perfect combineren in een zonnige ruimte. Als ook in uw vakantie huis of vakantiewoning.

Dit klassieke streep behangpapier is verkrijgbaar in maar liefst 10 verschillende kleuren, die stuk voor stuk naadloos aansluiten bij het andere behang uit de Summer House collectie. Zowel in zomers geel, als ook in preppy groen en blauw. Als ook licht grijs en beige. Kortom, keuze genoeg.

Design name: Streep Behang Summer Stripe Thibaut
Collectie: Thibaut Summer House
Materiaal: papier
Rolbreedte (cm): 69 cm
Rollengte: 8,22 meter
Patroonherhaling (cm): 
Onderhoud: dit behang is met een vochtige doek afneembaar