Verf

Geen mooiste muren zonder de bijzondere verfcollecties van Farrow & Ball, Little Greene en Paint & Paper Library. De kleuren van deze Engelse collecties onderscheiden zich door het gebruik van rijke pigmenten en de historische inspiraties die variëren vanuit de jaren 30 en 19de eeuwse landhuizen tot de benaming van een naamloze kleur uit de 9e eeuw (F&B Light Grey). De kleuren zijn duurzaam, hebben een volle textuur en een intense kleurbeleving door de opbouw van de pigmenten in de toplaag van de verf, die ervoor zorgt dat de kleuren tot leven komen.

A stony neutral, this shade was originally used as a colour name in the 9th century- an ancient name for a timeless colour.

Light Grey NO.17, Farrow & Ball

Een kleur kan dienen als een startpunt, een bron van inspiratie of als aanvulling op andere texturen en materialen, zoals stoffen en behang. Onze liefde en gevoel voor kleuren zit in onze genen. Door veel te werken met kleuren hebben wij een ruime ervaring hiermee, wat ons in staat stelt om voor iedere nieuwe situatie en elke woonwens een mooi, verrassend en/of gebalanceerd kleurpalet samen te stellen.

David Hicks, one of the most important designers of the 60s and 70s, used this blue in the restaurant at the top of the London Telecom Tower in 1962.

Hicks Blue (1960s), Little Greene 

In de winkel zijn alle kleuren duidelijk gepresenteerd en bovendien op een groot staal te zien. Je kunt bij ons in de winkel terecht voor advies en/of een gratis kleurenwaaier. En kom je er niet meteen uit, dan mengen we met alle plezier een proefpotje (va. 8,50 EUR). Een kleuradvies op locatie behoort ook tot onze mogelijkheden.

Met behulp van onze speciale verfmengmachine van Little Greene (en vanaf 2020 ook van Farrow & Ball) kunnen wij elk gewenste kleur voor elk gewenste ondergrond voor je mengen. Kom langs en laat je inspireren!