Toon 1 - 0 van 0
More filters
Geen producten gevonden...

'Monochrome', presenteert zes genuanceerde paren van zwarte en witte tinten, tonaal geformuleerd om samen te worden gebruikt in chique, subtiel harmonieuze relaties.

Elke witte tint is zorgvuldig geselecteerd vanwege zijn veelzijdigheid: alle zes de blanken kunnen worden gebruikt als opvallende, onafhankelijke, all-over tinten, maar verschijnen even effectief als mooie, effen blanken binnen een schema van tonale gelijkenis.

Elke zwarte tint is zorgvuldig ontworpen om te worden gebruikt met zijn monochromatische partner, in meer of mindere mate, om het spel van licht en ruimte in een kamer drastisch te veranderen, terwijl het tegelijkertijd moeiteloos coördineert met bestaande materialen en oppervlakken in het interieur .

Elk wit en zwart paar heeft de tint van een 'Originele' kleur van een Paint & Paper Library, en biedt dus zes opties met verschillende ondertoon, waaronder oker, roze, warm grijs, koel grijs, blauw en groen.

Capuchin en Charbone vinden hun oorsprong in de okertinten van Thames Mud . Eau de Violette en Pontefract nemen de kleur van Rouge II aan . Minim en Kohl dragen de warmte van Opus . Flat Light en Beyond Blue zijn gebaseerd op Blue Vein , Raw Chalk en Ilex bevatten de natuurlijke aquagroene ondertoon van Sobek . Eindelijk bevatten Clean White en New Black de diepte van het klassieke, koele grijs, Tallanstown Grey .